06 21 97 98 20 engelenschool@gmail.com

Dominee
zonder
geloof :-))

 

Hallo, ik ben Petra Lucia Kalsbeek, 

Ik wil graag iets in het kort vertellen over mijn passie mbt werken en lesgeven met engelen:

Al sinds ik geboren ben sta ik in contact met andere dimensies / werelden.
Ik noem deze energie: Engelen, Spirits, of  Lichtwezens.

Deze (engelen) energie kan je niet met je hoofd, je denken vertalen of uitleggen.
Die kun je alleen maar voelen door te ervaren.
Hun Kracht van onvoorwaardelijke Liefde, de zuiverheid, zachtheid en compassie, de energie van mededogen is bijzonder heilzaam.


Ik zie mijzelf als een “dominee zonder geloof“ en geef inzichten, wijsheden en lessen door via geïnspireerde channeling met de engelen, lichtwezens en van dierbaren die zijn overleden. 

Dit alles met de bedoeling om je te helpen herinneren dat we allemaal lichtwezens met innerlijke zintuigen en helende talenten zijn. Samen met deze Lichtwezens geef ik scholing  in de vorm van cursussen en workshops om je te leren hoe je kunt healen, readen en jezelf te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke (spirituele) bewustwording.
Het zijn vooral praktische cursussen want je moet er in je dagelijkse leven goed mee uit te voeten kunnen.
Deze scholing, cursussen en workshops zijn er gewoon voor jou en mij, dus geen ingewikkelde scholing met diploma’s, werkstukken, verplichte vakken volgen die je niets aan vind etc.

Dominee zonder geloof:

Als 9 jarig kind zat ik op een prachtige zonnige dag na een klein fietstochtje even uit te rusten op een (boeren) hek. De schapen en koeien graasden tijdloos in het land om mij heen.
Groen gras, prachtige blauwe lucht met witte wolken, vogels die druk aan het zingen waren en de zon die zo heerlijk scheen….
Ik voelde me zeer geïnspireerd en vertelde vol vuur aan de dieren over de engelen en dat we verbonden zijn met werelden die we niet kunnen zien maar wel altijd voelen. Ik weet niet hoe lang ik daar heb staan orakelen, maar wat ik vanaf dat moment heel duidelijk wist is: ik wil dominee worden!
Maar ik was verder niet kerks opgevoed dus wist (en weet) daar niet zoveel van af. Om dat probleem op te lossen had ik in al mijn 9 jarige wijsheid besloten om dan gewoon een dominee zonder geloof te worden 🙂

 

Hartelijke Groeten,
Petra Lucia
 Kalsbeek
Engelenschool@gmail.com
tel: 06 21 97 98 20