06 21 97 98 20 engelenschool@gmail.com

Paranormaal consult
(ook prima online te doen!)

De juiste antwoorden / inzichten geven op je vragen, daar hebben de engelen absoluut geen moeite mee! Ik werk samen met de engelen, ik vertaal waar nodig hun informatie voor jou zodat het aansluit bij wie jij bent.

Het consult is bedoeld om je helderheid, inzicht, rust, verbinding, enthousiasme, motivatie, plezier  en inspiratie te geven.

Je mag tijdens dit consult ook vragen stellen via de engelen aan mensen die overgegaan zijn. Het kan zeer helend werken indien je zelf hoort hoe het met ze gaat. Ze vertellen uit zichzelf ook dingen die voor hun belangrijk zijn en ze willen je laten weten dat ook al zijn ze niet meer op aarde, nog wel betrokken zijn bij je.
Mensen die overleden zijn worden niet door mij opgeroepen ofzo, ze bepalen zelf of ze doorkomen en als dat het geval is dan zijn ze er ook luid en duidelijk 🙂
De kracht van de engelen en Spirits vind ik zo enorm in hun eenvoud zitten. Ze geven hun wijsheid en inzichten, lessen en boodschappen altijd zodanig dat je er ook direct mee uit de voeten kunt.
Engelen werken met de totale JIJ, omdat ze je niet anders kunnen zien.
Dus ze zullen ook zielsaspecten of zaken uit eerdere of toekomstige levens aankaarten indien dit nodig is.


Praktisch:


De consulten worden altijd opgenomen (audio) want ik weet uit jarenlange ervaring dat de engelen bijzonder veel informatie geven die de ene keer direct en de ander keer later op zijn plek valt.  Na het consult krijg je de opname via de mail (of WeTransfer) opgestuurd. Deze is bestemd voor jezelf.

Het is voor mij prettig als je een beetje (gerichte) vragen hebt. Soms heb je je vragen nog niet helder maar dat is niet erg, daar helpen de engelen je wel mee.
Wanneer je een consult geboekt hebt helpt het om je vragen vast op te schrijven. Grappig genoeg komen er soms dan al antwoorden voor je door. 

Vragen over andere mensen kan, mag en wil ik niet beantwoorden. Het is dan alsof we ongevraagd in iemand’s dagboek aan het lezen zijn. Stel je maar eens voor dat iemand tijdens een consult allerlei persoonlijke vragen over jou stelt en daar diepgaande persoonlijke privé antwoorden op krijgt. 

 

Wat kost het consult? 

een consult van 60-75  minuten kost: 85 euro
Bedrag graag via factuur (wordt per mail toegestuurd) overmaken.
Kan per Ideal of via handmatige overboeking.
In uitzonderingsgevallen kan het consult ook contant worden voldaan. 

De consulten kunnen dus ook telefonisch, via whats app, skype of zoom gegeven worden, mocht je kiezen voor de online versie.